Inte alltid lätt

Standard

Vissa dagar är löprundan långt ifrån behaglig!

Idag var en av dessa dagar. Nerverna i mitt dåliga ben lekte rövare med mig och varje steg blev tungt och smärtsamt. Så istället för den sköna långa rundan som jag hade föreställt mig, blev det en kortis i låååångsamt tempo!

Visst finns tankarna om att ge upp, att strunta i det, i bakhuvudet. Men min egna lilla mentala coach pressade på; “bara några steg till, bara några steg till…”

Så frustande, flämtande och stönande tog jag mig runt 5 km och belönades av den enorma stoltheten över att jag faktiskt inte gav upp! Solen sken och vårvindarna lekte när jag stretchade i det gröna gräset och tillfredsställelsen var total!

Nej, ibland är det inte lätt. Men det är ALLTID värt det!11193334_10202843452366087_865176390836090338_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *