Springa, halta, stappla…

Standard

Om man har en nervskada i benet, är man van vid att springa med allt från svagt, vingligt ben, till obehag och smärta. Inget nytt under solen så att säga…   Men vissa saker är det svårt att pressa sig igenom. 

Idag kändes benet instabilt och svagt så jag styrde lugnt och pressade inte på, utan tänkte ta en stillsam runda i vårsolen. Halvvägs vek sig benet totalt! Jag rasade i marken och tog några törnar. Men jag borstade av mig gruset, och fortsatte jogga (visserligen i snigelfart)

Jag antar att de sköna smärtlindrande hormonerna förvann några kilometer senare, för då kom smärtan! 

Det HÖGG höften. Men med ett par kilometer kvar hem, haltade/stapplade jag i nåt som liknade löpning vidare…

Nu är jag så frustrerad! Inte vad jag behöver så här tre veckor innan halvmaran i Göteborg! Och ovanpå allt elände ?

Jag har sabbat mina favvo tights!!! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *